top of page

"If you are looking at the wall - you are going there"

Opdateret: 8. feb.

"You look where your eyes go. So you look forward. Don't turn around. Where ever you set your thoughts, your focus, your mental attention - that is where you are going."

Her er et superinspirerende 45 minutters interview med verdens mest berømte kvindelige racerkører, hvor hun fortæller om succes, forhåbninger og ændringer. Hun taler om intuition, og om hvordan det er at gribe de uforudsigelige muligheder, som livet bringer med sig. Hun taler også om frygt, udfordringerne, de svære tider og fiaskoerne.

Men overordnet fortæller hun om, hvor vigtigt det er, at finde ud af, hvem man er og hvad man godt kan lide. Hvornår man skal give slip, og hvornår man skal give den endnu mere gas. For ellers risikerer man at ende det forkerte sted. Med fuld fart.

Det er mange af de temaer, som folk tager tit op i terapi. Også når man arbejder med angst og OCD: Hvad vil jeg egentligt? Hvad er mine værdier? Hvor er jeg på vej hen lige nu, og hvor vil jeg egentlig gerne hen? Hvornår skal man give den gas, og hvornår skal man giv slip.


Vil du gerne blive bedre til at hjælpe dine klienter med at leve deres liv - og med at blive skarpere på, hvor de egentligt er på vej hen?

Vil du gerne blive skarpere på, hvordan du kan bruge eksponering mere effektivt og forsvarligt i din praksis som psykolog?

Kom med på næste hold af "Masterclass: Eksponering i egen praksis".


For flere detaljer tryk her:
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page