"The Transformation of Envy"

Opdateret: 17. feb. 2020

Misundelse er en af de mest upopulære følelser. Så upopulær, at jeg ikke engang kunne finde den i Dalai Lamas "Atlas of Emotions". Men vi kender den alle sammen, når vi ind imellem hører om andres succes - og den stikker hovedet frem. Vi er så vandt til at tænke på misundelse, som en dårlig følelse, at vi tit ignorerer følelsen når den er der.


I podcastafsnittet forneden fortæller Elisabeth McLaughlin om, hvordan vi i arbejdsammenhæng kan lære at lytte til misundelsen og til hvad den prøver at fortælle os. Ligesom alle vores følelser, prøver misundelsen også at fortælle os noget vigtigt.


God lytning.327 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Vil du kontakte mig?

Ring eller send en besked, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt

Når du mailer til mig, vil jeg som oftest kunne svare dig samme dag. Du er også velkommen til at sende en SMS eller ringe til mig. Hvis jeg er optaget kan du indtale en besked, eller sende en SMS om, hvordan du helst vil kontaktes.

Psykolog

Ruth Aharoni Nielsen